Огромен късмет, на първо място огромен късмет! Тази ситуация можеше да

...
Огромен късмет, на първо място огромен късмет! Тази ситуация можеше да
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Собственикът на оръжието, с което дете рани друго дете, ще бъде привлечен като обвиняем в четвъртък

" Огромен шанс, преди всичко огромен късмет! Тази обстановка можеше да приключи доста по-тежко ".

В това бе категоричен министърът на вътрешните работи Калин Стоянов в коментар по тематиката за случая в Арбанаси, при който дете рани друго дете с оставен без контрол револвер.  

" Фокус " напомня, че предприемачът Димитър Бонзов, с чийто револвер 11-годишният наследник на политика Явор Божанков простреля в крайници 12-годишно момиче на тържество в Арбанаси, беше освободен от ареста, без да му бъде повдигнато обвиняване.

" Аз не мога да си обясня по какъв начин човек на такава възраст може да остави безнадзорно толкоз съществено оръжие в наличието на малолетни деца. Човекът е бил арестуван с полицейска мярка до 24 часа. Всички дейности, които се правят и все още се съгласуват с прокуратурата. На лицето е връчена призовка. Мисля, че в четвъртък би трябвало да се яви, с цел да бъде привлечен в качеството си на обвинен ", сподели Калин Стоянов пред публицисти в Полски Тръмбеш. 

" До момента не е притеглен като обвинен заради повода, че от прокуратурата желаят да имат конкретика от експертизата за каква телесна щета става въпрос. Дали лека и междинна, защото обвиняването ще бъде по едното – едно, по-другото – друго ", посочи вътрешният министър.

" Обвиняемият има тридневен период, в който да приготви своята отбрана. Аз смятам, че в четвъртък ще му бъде повдигнато обвиняване ", съобщи Калин Стоянов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР